Democratitza la publicació

La llibertat de construir. La llibertat de canviar. La llibertat de compartir.

La nostra missió

El WordPress és un programari dissenyat per a tots, que posa l'accent en l'accessibilitat, el rendiment, la seguretat i la facilitat d'ús. Creiem que un gran programari hauria de funcionar amb una configuració mínima, perquè pugueu concentrar-vos en compartir la vostra història, producte o serveis lliurement. El programari bàsic del WordPress és simple i predictible perquè pugueu començar fàcilment. També ofereix potents característiques per al creixement i l'èxit.

Creiem en la democratització de la publicació i les Llibertats que aporta el codi obert.. El recolzament aquesta idea crea una gran comunitat de persones que coŀlaboren i contribueixen a aquest projecte. La comunitat del WordPress és acollidora i inclusiva. La passió dels coŀlaboradors impulsa l'èxit del WordPress que, a la vegada, us ajuda a aconseguir els vostres objectius.

Els coŀlaboradors del WordPress treballen arreu del món i han dedicat innombrables hores per crear una eina que democratitza les publicacions. El WordPress és un programari de codi obert que és gratuït i no té preu.

La tecnologia

Obté informació sobre el WordPress, on ha estat i a on va.

Els detalls

Hi ha tant en els detalls... Llegiu la lletra petita.

La gent

Aprèn sobre la comunitat i com ens portem bé.

La nostra història

El WordPress va començar l'any 2003 quan Mike Little i Matt Mullenweg van crear un nou projecte a partir del b2/cafelog. La necessitat de disposar d'un sistema de publicació elegant i ben dissenyat ja era quelcom clar llavors. Avui, el WordPress es basa en PHP i MySQL i es distribueix sota la llicència GPLv2. També és la plataforma preferida del 38% de la web.

El projecte de codi obert del WordPress ha evolucionat progressivament al llarg del temps — amb el suport de desenvolupadors de qualitat i entusiastes, dissenyadors, científics, blogers i més. El WordPress ofereix l'oportunitat perquè qualsevol pugui crear i compartir, des d'anècdotes personals fetes a mà fins a moviments que canvien el món. Les persones amb una experiència tecnològica limitada poden usar-lo “sense tocar res”, i les persones més expertes en tecnologia poden personalitzar-ho de manera notable.

Declaració de Drets

El WordPress es distribueix sota la Llicència Pública General (GPLv2 o posterior), la qual ofereix quatre llibertats principals. Considereu-les la declaració de drets del WordPress:

La 1a llibertat

A executar el programa amb qualsevol objectiu.

La 2a llibertat

A estudiar com funciona el programa, i a canviar-lo perquè faci el que desitgeu.

La 3a llibertat

A redistribuir.

La 4a llibertat

A distribuir còpies de la vostra versió modificada a altres.