CINE SUNTEM

Lansat în primăvara lui 2017, Civictech România a pornit ca un start-up neguvernamental și nonprofit, fondat fiind de ex-bursieri GovITHub. Ne-am propus să continuăm, alături de parteneri ai societății civile, proiecte care să aducă România mai aproape de viziunea care ne unește.

După mai bine de doi ani de activitate si crestere susținută, în 2019, Civictech România evoluează către ceea ce numele nostru a intuit neintenționat încă de la bun început: o viitoare federație de organizații care au în misiune o Românie informatizată și conectată prin digitalizare.

Citizen Next și CivicNet au devenit astfel primele organizații cofondatoare ale viitoarei federații și continuatoarele viziunii și misiunii Civictech România. Lansăm astfel invitația către toate organizațiile care lucrează la proiecte civice de digitalizare să ni se alăture. Împreună, ca parteneri egali, vrem să dezvoltăm această federație, să îi definim noua identitate și să îi creștem impactul în societate.

ORGANIZAȚII MEMBRE

PROIECTE

Proiectele Civictech România sunt construite cu responsabilitate și respect pentru cetățean și sunt implementate la nivel național și local alături de organizații partenere care sprijină și promovează digitalizarea serviciilor publice. Iată câteva dintre proiectele la care lucrăm:

Covid-SAFE @ Frontieră

100%progres
Un proiect

Harta Serviciilor Sociale

100%progres
Un proiect

Meserii.ro

100%progres
Un proiect

Parinte.eu

15%progres
Un proiect

Alba Iulia Smart City website de prezentare

100%progres
Un proiect

FiiPregătit.ro - Platforma de informare pentru situații de urgență

100%progres
Un proiect

Civictech România urmărește viziunea unei societăți românești deschise, transparente și conectate prin servicii publice digitale.