Hacking Tokens: a massive PoC – RootedCon 2018

El passat 2 de març vem donar a conèixer al congrés RootedCon el nostre darrer projecte en col·laboració amb els companys de Fisitrònica, a la presentació amb títol “Hacking Tokens: a massive PoC”. L’esdeveniment va ser tot un èxit i des d’aquí volem agraïr l’organització per donar-nos l’oportunitat de compartir els nostres resultats.

Llegir més

Material del HackDay UdG

El passat dissabte 17 de febrer vam estar a la segona edició del HackDay UdG a l'Escola Politècnica Superior, organitzat per les associacions Promotech (@apromotec) i UdGeeks (@UdGeeks). Des de Hacking Lliure volem agraïr-los un cop més la seva invitació, vam estar encantats de ser-hi! Durant el dia es van realitzar un munt d'activitats: Hackathons (tant de software com de hardware), CTFs i xerrades per a tots els gustos i nivells.

Nosaltres vam aportar el nostre gra de sorra amb la xerrada IoT, S stands for security (hem considerat que el nom era força auto-explicatiu). Aquí teniu un repo amb les diapositives, la gravació de la sessió i un parell d'enllaços útils: https://github.com/HackingLliure/IoT-hackdayudg.

No deixeu de consultar el nostre calendari, on publicarem les properes dates de xerrades i tallers que realitzarem. Fins aviat!

Llegir més

Live Hacking & trobada informal

Ahir, dimarts 10/09/2017, vam fer la presentació de l'Associació aquest curs amb una sessió de Live Hacking on vam aprofitar per fer una trobada informal amb totes les persones interessades. Estigueu atents al calendari per noves activitats que vindran en breus.

Llegir més

Diapositives Taller Wifi

A continuació teniu disponibles les diapositives utilitzades durant el taller d'Auditoria de Xarxes Wifi fet el 26/4/2017, amb motiu de la Matefest-Infofest 2017. Estigueu atents, en els següents dies publicarem més material sobre els temes tractats.

Llegir més

Taller Matefest 2017 - Inscripcions

Dimecres 26 d'abril - 18:00h - Aula B7 (Facultat de Matemàtiques i Informàtica, UB)

Introducció

L’objectiu d’aquest taller és introduir els conceptes bàsics per tal d’entendre els mecanismes de seguretat que operen en les xarxes Wifi des d’un punt de vista teoricopràctic.

Llegir més

Presentació Hacking Lliure 27/2/2017

El pròxim Dilluns 27 de Febrer de 14:00 a 15:00 es farà la presentació de Hacking Lliure, Associació de Hacking Ètic i Seguretat Informàtica, constituïda per estudiants de la facultat de Matemàtiques i Informàtica de la UB. Aquesta tindrà lloc a l'aula B6 de la mateixa facultat.

Constarà d'una breu presentació de l'associació com a tal, algunes demostracions en directe i, finalment, deixarem un espai de temps de col·loqui, preguntes i qualsevol inquietud que puga aparéixer.

Us hi esperem!

Llegir més